fbpx
Tags: Havana Club

Havana Club er meget mere end “bare rom”

Hvor stammer Havana Club fra? Og hvorfor er Havana Clubs produkter så gode?

Rom er en uundværlig del af cubansk kultur, formet af landets klima, geografi, historie og folk. Som dens fineste udtryk repræsenterer Havana Club-sortimentet denne rige arv. Produceret af Maestros del Ron Cubano efter traditionelle cubanske romproduktionsmetoder, udtrykker Havana Club-rommen ånden af Cuba. Den bliver nydt af Cantineros og romelskere rundt om i verden.

Havana Club laver blandt andet ‘Havana Club 7 års, Havana Club 3 års & Havana Club Especial’.

Rom skabt af Maestros del Ron Cubano

Havana Clubs værdier repræsenteres bedst af Maestros del Ron Cubano. Deres erhverv er ikke noget, der læres i lærebøger. Som Don José Navarro, den førende Maestro del Ron Cubano, udtrykker det, er det “en kulturarv, overleveret fra Maestro til Maestro”.

I 15 lange år gennemgår den håbefulde Maestro en streng træning. Under tilsyn af en ældre Maestro del Ron Cubano lærer de at vælge den bedste melasse, overvåge gæringen og destillationen, udvælge de bedste tønder til at modne destillaterne og blande dem for at opnå de fineste rom.

En Maestro del Ron Cubano er en sand mester inden for deres håndværk.

Havana Club 7 års

De 3 mest typiske Havana Club-produkter

Rommen fra Havana Club, herunder de top tre bestsellere Havana Club 3, Havana Club Especial og Havana Club 7, inkarnerer den autentiske cubanske romstil. Den byder på en let og frisk karakter samt en kompleks og elegant smag, som opnås gennem naturlig lagring i de tropiske omgivelser.
Hver enkelt rom gennemgår en unik lagringsproces, der frigiver optimale smagsnuancer, perfekte til specifikke cocktails eller blot til nydelse i rolige stunder.
Havana Club Especial

Rom-processen

Hvad gør Havana Club særlig? Det er de unikke ingredienser, som naturen har forsynet med: rig sukkerrør, frugtbar jord, det perfekte tropiske klima, der gav Cuba tilnavnet “rommets ø”. Det er menneskene: fra høsterne og holdene på vores destilleri til den mesterlige romskaber, alle drevet af en passion for denne cubanske tradition.

Producering af Havana Clubs rom på Cuba

Top cocktails med rom

Cocktails med rom er en sand fornøjelse for smagsløgene. Den rige og komplekse smag af rom parres med forskellige ingredienser for at skabe en bred vifte af lækre drinks. Fra klassikere som Mojito og Daiquiri til unikke kreationer som Zombie og Mai Tai, er mulighederne uendelige. Uanset om du foretrækker sødt, surt eller krydret, er der en rombaseret cocktail, der vil falde i din smag. Lad dig forføre af smagen af en velblandet romcocktail ved din side. Skål!

  • Cocktail: Cuba Libre
  • Cocktail: Mojito
  • Cocktail: Dark ‘n’ Stormy
Populær cocktail med rom, Mojito