Personalehåndbog
Har du spørgsmål til vores personalehåndbog, så tag endelig kontakt til os.
Tøj, fremtoning og kundeservice
Dresscoden er sort skjorte og sorte bukser. På en sommerdag er en kortærmet skjorte også acceptabelt.
Det er vigtigt, at du forbereder dig grundigt på cocktailmenuen inden et event. Du vil modtage den, så snart du bliver tildelt et job. Ræk altid ud, hvis du er i tvivl om noget. Det er vigtigt at behandle kunder høfligt og respektfuldt, selv under stressende situationer.
Mød altid velsoigneret og vær glad bag baren.
Forberedels
Opsæt baren, hvis den ikke allerede er sat op.
Placer flakser og sirupper på speedrack efter din præference. En opdeling i spiritus, sirup og juice kan være hensigtsmæssig.
Skær frugt, der er medbragt kniv og skærebræt, som findes i barkassen.
Hvis tilgængeligt, fyld limesaft, citronsaft, Bite (rød sirup) og i separate squeeze bottles (se billederne).
Alle disse skal genfyldes efter behov, der vil være markeringer på alle squeeze bottles.
brug billedet sidst i håndbogen som reference for opsætningen af bardisken.
For at mindske presset i starten kan det være en god idé at forberede et par cocktails.
Husk at følge anvisningerne omhyggeligt for at sikre en effektiv og velorganiseret baroplevelse.
Under bartiden
Det er ikke tilladt at involvere sig med gæsterne på upassende vis, f.eks. ved at danse eller kysse med dem.
Sørg for at lave lidt cocktails til starten, så du undgår kø. Spørg gerne værten lidt diskret, hvad folk eventuelt ønsker, og hav 10 Mojitos klar, eller lign.
Sørg for at samle glas ind jævnligt, når der er stille i baren, og ryd op konstant når der ikke er kunder i baren. Tøm gerne glassene helt (fjern limes og mynte fra glassene).
Når du nærmer dig den sidste time, kan du med fordel anvende de medbragte plastikglas og høfligt bede gæsterne om at komme op til baren med deres glas til den næste cocktail.
Der er i øvrigt medbragt plastik spande til sjatter.
Efter bartiden
Når du er færdig, skal alt med hjem, herunder tomme flasker; vi efterlader ikke noget. Det gælder også skrald, som skal smides i de medbragte affaldsposer. Affaldssorter i fire poser:
- Pose 1: Glas (tomme sprutflasker, ødelagt krystalglas, osv)
- Pose 2: Plastik (plastik glas, plastikflasker, osv)
- Pose 3: Pant flasker
- Pose 4: Skrald (limes, sugerør, osv).
Derudover skal alle brugte flaske stilles i en kasse for sig, vigtigt der kommer låg på.
Hygiejne
Tag altid fat nederst på et glas og rør aldrig ved det område, hvor gæsterne drikker.
Brug ALTID de sorte gummihandsker, som du finder i barkassen.
Mødetid
Du møder altid en time før baren åbner og har også en time efter til oprydning.
Drikkepenge
Forlængelser
Hvis en kunde ønsker at forlænge, skal kunden sende en SMS til nummeret: 26243054, med den aftalte pris og med antal gæster.
Der skal være én bartender pr. 30 gæster. Her et følgende eksempler:
- 67 gæster: 3 bartendere
- 45 gæster tilbage: 2 bartendere
- 28 gæster tilbage: 1 bartender
- 15 gæster tilbage: 1 bartender
Cocktailopskrifter
Opskrifter findes på vores hjemmeside for cocktails, www.bareencocktail.dk.
Selvom du kender opskriften på forhånd, skal du kigge på vores opskrifter, da proportionerne kan variere.